Sivut

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Korien kierrätystä

Keskeneräisille käsitöille ja tarvittavilla langoille piti keksiä uusi kori olohuoneeseen, kun vanha kissankori jäi "pieneksi". Minulla on ollut tuollainen vihreä vanha lautalaatikko jo varmaan kaksikymmentäviisi vuotta ja se on palvellut monenlaisessa käytössä, viimeksi kirpputoritavaran kerääjänä. Tein sille vanhasta paneeliverhosta vuorin, jotta langat eivät jäisi kiinni lautojen tikkuihin. Vuoriin ompelin myös taskuja, joihin saa neulomisen aikana tarvittavia apuvälineitä, etteivät ne loju korin pohjalla. Taskut helpottavat etsimistä kesken neulomisen. Tästä tuli ihan mukava lisä olohuoneeseen neulomisnojatuolin viereen.



Korin taskut molemmin puolin korin sisäosaa.



Minna-ystävältä sain pari päivää sitten kaksi käyttämätöntä koria. Toinen on pärekori ja tämä on luultavasti lakattua rottinkia. Tiesin heti, kun näin korit, että tästä rottinkisesta tulee ulos uusi kesäkukkaruukku. Ompelin muovipussin kiinni sisukseen, jotta kori kestäisi useamman kesän ulkona multaa sisuksissaan. Nyt oli taas hyvä syy käydä puutarhaostoksilla. Hieno, vai mitä?




5 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Todella onnistunutta kierrätystä, tykkään!

Casa Viva kirjoitti...

Hienot korit! Taskujen laittaminen käsityökoriin onkin hyvä idea :-)

Hanna Mi kirjoitti...

Kukkakori näyttää mahtavalle ja käsityökori on kyllä todella kaunis kanssa. Taskut ovat aina tarpeellisia, hienoa kierrätystä.

Mellu kirjoitti...

Kierrätys on mukavaa. Kiva, kun tekin tykkäätte koreista.

Johanna kirjoitti...

Hyvä idea tuo rottinkinen kori kukille, ei tiedä vaikka meidän pihalle tulisi samanlainen :)